AUTOKEMP SLAPY SKALICE

Aktuálně

 

MÁME OTEVŘENO!! JSTE VÍTÁNI. 

TĚŠÍME SE NA VÁS.

Pro komunikaci s námi, využijte, prosím, e-mail: 12300000@seznam.cz nebo čísla uvedená v sekci „Kontakty“. Pro rezervaci ubytování využívejte objednávkový formulář, který najdete v záložce „Rezervace“.

O nás

Zveme vás k návštěvě Autokempu Slapy Skalice, ležící 35 km jižně od Prahy, na levém břehu Slapské přehrady.
Výhodná poloha Slapy umožňuje výlety za historickými památkami v blízkém okolí – hrad Karlštejn, Orlík, Zvíkov, Koněpruské jeskyně, zámek Konopiště, Dobříš, Svatá hora (klášter) či návštěvu hlavního města Prahy. Zajímavé jsou i výlety na palubách výletních lodí po celé Slapské přehradě, která je 45 km dlouhá.

Ubytování v apartmánech

ubytování v apartmánu Apartmán je patrový, čtyřlůžkový. Dvojlůžková postel v přízemí a dvě lůžka v prvním patře. Všechny mají vybavenou kuchyňskou linku, sociální zařízení, sprchový kout a terasu. Zaparkovat lze přímo před vchodem.
Cena: 2.500,- Kč /noc (včetně poplatků za osoby, ostatní poplatky viz ceník)

Vybavení apartmánu: Kuchyňská linka se základním nádobím (talíře hluboké/mělké, hrníčky, skleničky, příbory, kastrůlky, pánev, rychlovarná konvice), TV, lednice, stůl se čtyřmi židlemi, šatní skříň, jedna manželská postel a dvě samostatná lůžka v patře. V koupelničce je WC, sprchový kout, umyvadlo a skříňka. Součástí apartmánu je terasa. Lůžkoviny a povlečení v ceně.

Ubytování ve studiích

Studia jsou třílůžková, všechna mají vybavenou kuchyňskou linku, sociální zařízení, sprchový kout a balkon. Bezbariérový přístup. Parkování přímo před vchodem.
Cena: 1.100,- Kč /noc plus poplatky (viz ceník)

Vybavení studia: Kuchyňská linka se základním nádobím (talíře hluboké/mělké, hrníčky, skleničky, příbory, kastrůlky, pánev, rychlovarná konvice), TV, lednice, stůl se třemi židlemi, šatní skříň, palanda s dvojlůžkem dole. V koupelničce je WC, sprchový kout, umyvadlo a skříňka. Součástí studia je balkón. Lůžkoviny a povlečení v ceně.
 

Ubytování v garsoniérách

Garsoniéry jsou třílůžkové a čtyřlůžkové, všechny mají sociální zařízení a sprchový kout a jsou umístěné v přízemí hlavní budovy. Bezbariérový přístup. Parkování
Cena: 790,- Kč /noc plus poplatky (viz ceník)

Vybavení garsoniér: Tři/čtyři postele, noční stolek, konferenční stůl a dvě křesílka, lednice, šatní skříň. V koupelně WC, umyvadlo a sprchový kout. Lůžkoviny a povlečení v ceně.

Ubytování v chatkách

ubytování ve čtyřlůžkových dřevěných chatkách
20 m od Slapské přehrady

Cena: 700,- Kč /noc plus poplatky (viz ceník)

Vybavení chatek: V přízemí dvě postele, skříňka, stoleček, 4 židle. V patře letiště na spaní. Chaty nemají své vlastní sociální zařízení. Sprchy, WC, kuchyňka a jídelna se nacházejí v hlavní budově. Cca pár desítek metrů od chaty. Lůžkoviny a povlečení v ceně.

Dále nabízíme tyto služby:

plochu pro stany, karavany a obytná auta s možností připojení na elektrickou síť
půjčení motorových člunů
posezení u táboráku (možnost zapůjčení grilu)
prodej potravin a základních hygienických potřeb
bezproblémový vstup do Slapské přehrady – plovárna
společná kuchyňka s elektrickými vařiči
zahradní restauraci s panoramatickým výhledem na Slapy (snídaně, obědy, večeře)

Otevřeno od 1. 4. do 31. 10. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný pobyt v našem zařízení.