اوروبا  > فرنسا > رون ألب > سافوا > Arc 1800 > Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

معلومات حول Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

مرحبا بكم في Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel على موقعنا تحفظ بوابة PensionHotel. يمكنك الحصول على معلومات شاملة حول الكائن المحدد Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel، عن الأسعار والتسهيلات ومعالم الجذب السياحي في المنطقة. هنا سوف تجد عنوان ومعلومات الاتصال للكائن المحدد Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel، إذا لم تشمل معلومات الاتصال، يمكنك التحقق من توافر، أو ملء استمارة على الفور تحفظ Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel.

  • Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel

Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافةPierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel Arc 1800 - Pensionhotel - دور الضيافة
اسم:  Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel
شارع:  Zac Du Chantel/ Arc 1800
مدينة:  73700 Arc 1800
مقاطعة:  سافوا
منطقة:  رون ألب
بلد:  فرنسا
خارطة:  الانتقال إلى خريطة
وبلغ متوسط ​​سعر:
الشخص/ليل
825 د.إ
168 €
 

 هذا النص باللغات: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Önemli Bilgiler

Konuklar rezervasyonun ardından tesisi arayarak konaklama birimlerinin yerini seçebilirler. Konum tercihleri müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ücrete tabidir. Tesiste 6 gecelik veya daha kısa süreli konaklamalarda check-in saat 14:00'ten itibaren ve check-out saat 12:00'den önce yapılmaktadır. Doluluk durumuna bağlı olarak saat 17:00'e kadar geç check-out yapılabilir. Tesiste 7 gecelik konaklamalarda konuklar saat 14:00'ten itibaren check-in ve saat 12:00'den önce check-out yapmalıdır. Fiyatlara şunlar dahildir: nevresimler, banyo havluları (1 büyük havlu + 1 küçük havlu), mutfak havlusu, banyo paspası, temizlik seti, varışta yatakların yapılması, son temizlik (mutfak alanı ve bulaşıklar hariç), temel düzeyde Wi-Fi erişimi, TV, tüm vergi ve ücretler (turizm vergisi hariç). Ek ücret karşılığında sınırsız Wi-Fi erişimi talep edilebilir. Konuklar ek ücret karşılığında tesisteki ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, kardiyo-egzersiz odası ve dinlenme odasından yararlanabilirler. Spa, masaj ve güzellik uygulamaları ek ücret karşılığında sağlanmaktadır. Tesis 2 yaşından küçük ve 15 kg'den hafif çocuklar için ücretsiz bebek seti temin etmektedir. Sette şunlar mevcuttur: 1 bebek karyolası ve lastikli çarşaf, 1 mama sandalyesi, 1 katlanabilir çocuk arabası, 1 alt değiştirme minderi ve 1 bebek küveti. Bu set talep üzerine ve müsaitlik durumuna bağlı olarak sağlanmaktadır. Tüm fatura taleplerinde rezervasyonda belirtilen ismin kullanılacağını lütfen unutmayın. Resepsiyonun çalışma saatleri: Yaz aylarında: Pazar-Cuma arası: 08:00-12:00 ve 15:00-20:00 - Cumartesi: 08:00-22:00. Kış aylarında: 9 Aralık 2016-23 Nisan 2017 tarihleri arasıbnda: Pazar-Cuma: 08:00 21:00 - Cumartesi: 07:00-23:00 Çalışma saatleri değişiklik gösterebileceğinden, lütfen çalışma saatleri ile ilgili olarak tesisten onay alın. Tesisin Chantel 1 ve Chantel 2 binalarından hangisinde konaklayacağınızı öğrenmek için lütfen varıştan önce resepsiyonla irtibata geçin. Toplam rezervasyon tutarı koşullarda belirtilen zaman dilimi içerisinde ödenmezse, tesis rezervasyonu iptal etme ve iptal ücreti uygulama hakkını saklı tutar. Evcil hayvanlar sadece kuduz olmadığına dair bir belge sunulursa kabul edilir. Aşağıdaki ek ücretler alınır: - Tesiste 1-6 gecelik konaklamalarda: evcil hayvan başına gecelik 10 EUR - Tesiste 7 gecelik veya daha uzun süreli konaklamalarda: evcil hayvan başına haftalık 65 EUR Konaklama sırasında oluşabilecek durumlar için varışta 500 EUR tutarında bir depozito alınacaktır. Bu depozito check-out sırasında ödenecektir ve tesisin hasar tespitine tabidir.

 
 
facebook g+ twitter